SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ionel Dănciulescu, compătimit după ce a fost umilit de Dinamo: ,,Îl luam un an de zile pe lângă mine”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 20:24,

Dinamo s-a aflat în tratative cu Ionel Dănciulescu, pentru ca acesta să preia funcţia de director sportiv. În cele din urmă, acesta nu a mai ajuns la Dinamo, iar pe această funcţie va veni Florin Răducioiu.

După ce Dănciulescu a întrebat care vor fi atribuţiile sale la club dacă va ocupa această funcţie, conducerea clubului din Ştefan cel Mare s-a reorientat, iar în final a ajuns la varianta Florin Răducioiu.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, îl compătimeşte pe Ionel Dănciulescu. Acesta a declarat despre fostul fotbalist că l-ar fi luat pe lângă el dacă mai era preşedinte la Ligă.

,,Îi doresc succes lui Răducioiu, un copil cuminte, un mare fotbalist. Nu e mare brânză să te descurci la Dinamo. Danciu are un contract bun la televiziune, ia vreo 2-3.000 de acolo, câștigă bine. Dacă mai rămâneam la Ligă, îl puneam în locul meu. Pe onoarea mea dacă te mint. Este un băiat inteligent și ce fotbalist a fost, băi fraților. Îl luam un an de zile pe lângă mine.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Citeşte şi DETALII DIN CULISE! IONEL DĂNCIULESCU EXPLICĂ DE CE NU S-A ÎNTORS LA DINAMO DUPĂ DISCUȚIA CU MUREȘAN

realitateadinamoFlorin Raducioiuione danciulescudumitru dragomir