Iuliu Mureșan, avertisment pentru jucătorii care vor să plece de la Dinamo: „Putem lua măsuri împotriva lor”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 14:08,
DINAMO
DINAMO

Noul administrator special al celor de la Dinamo, Iuliu Mureșan (67 de ani), a reacționat după ce mai mulți jucători au decis să nu mai continue la echipa din Ștefan cel Mare.

Ante Puljic, Adam Nemec și Diego Fabbrini, Vlad Achim și Alexandru Răuță au decis să nu mai continue la Dinamo, iar Florin Bejan a semnat cu Hermannstadt.

Puljic a avut bagajele făcute aseară (n.r.: joi seară), jucătorii sunt sfătuiți de unii și de alții. Sunt niște riscuri pe care și le asumă, nu poți să pleci așa, putem lua măsuri împotriva lor. Străinii au avantajul că se pot adresa la FIFA, dar și acolo se ține cont de insolvență, țineți minte că am fost depunctați cu 24 de puncte la CFR și am câștigat procesul. Dar jucătorii nu pot pleca decât după decizii definitive 

Media salariilor ar fi de 5-6 mii de euro lunar, sunt și alte echipe care au avut rezultate foarte bune cu salarii mici, Academica, Sepsi, Viitorul. Din păcate, nu avem și oferte pentru jucători, a picat cea pentru Deian Sorescu, a fost, dar nu mai este. Nu cred că Dinamo va intra in faliment, trebuie să reducem cheltuieile, nu mă refer doar la salarii, am identificat unde se cheltuiau mulți bani, de exemplu la echipa de liga 2 și la alte contracte comerciale”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Totuși, alb-roșii au primit și o veste bună. Interdicția la transferuri va fi anulată. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va permite clubului să facă transferuri.

Citește și DINAMO A PRIMIT VESTEA DE LA TAS. CE A DECIS TRIBUNAJUL DE ARBITRAJ SPORTIV, CU PRIVIRE LA TRANSFERURI

dinamoiuliu mureșanfotbalrealitateatransferurijucatori