Jucătorii de la Dinamo, ajutați de fani înaintea derby-ului cu FCSB! Anunțul clubului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 februarie 2020, ora 16:36,
dinamo-peluza-catalin-hildan-pch

Dinamo București a anunțat că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB). Banii vor fi folosiți pentru plata salariilor restante către fotbaliști.

La începutul lunii februarie, în conturile clubului a mai intrat suma de 400.000 lei, tot din fondurile fanilor înscriși în Programul DDB.

Pe lângă sprijinul financiar, fanii lui Dinamo anunță o scenografie specială la derby-ul cu FCSB, de duminică. Peste 20.000 de suporteri ai ‘câinilor roșii’ sunt așteptați pe Arena Națională.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB). Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB. După cum se cunoaște, în conturile Dinamo 1948 a mai intrat suma de 400.000 lei, la începutul lunii februarie, tot din fondurile fanilor înscriși în Programul DDB. Născută în 1948, povestea noastră mereu frumoasă continuă cu ajutorul DDB. Mulțumim încă o dată pentru susținere tuturor suporterilor înscriși în Programul DDB! Împreună salvăm Dinamo!„, se arată într-un comunicat al clubului.

CITEȘTE ȘI -> FCSB și Dinamo, la concurență privind încasările din drepturi TV și publicitate! Studiu comparativ

doar dinamo bucurestifanibaniliga 1dinamofcsb
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”