Laszlo Balint, extrem de supărat la finalul meciului cu Petrolul: „S-a dus naiba avantajul nostru!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 15 iulie 2020, ora 21:28,
Laszlo-Balint-Liga-2

Laszlo Balint, antrenorul formației UTA Arad, s-a arătat extrem de deranjat de evoluția echipei sale în meciul cu Petrolul Ploiești.

Tehnicianul și-a avertizat fotbaliștii că mai au la dispoziție doar trei meciuri ca să demonstreze că merită să evolueze în prima ligă.

UTA Arad a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din prima etapă a play-off-ului ligii secunde.

„Nu sunt pesimist, vă întrerup (n.r. – l-a întrerupt pe reporter). Jucătorii trebuie să se trezească. Toți au zis că UTA e cea mai tare, că vom promova. Dar fotbalul nu e matematică. Jucătorii n-au înțeles acest lucru. Știam ce ne așteaptă, ce va urma. Le-am zis asta și băieților. Va promova cine merită să promoveze. Mai avem trei meciuri ca să demonstrăm că merităm să fim în prima ligă.

E greu să emiți pretenții la promovare când iei gol în maniera în care am luat voi. A fost prima minge aruncată în careu de Petrolul și am scos-o din poartă. E greu să joci în primul eșalon când faci asemenea greșeli. S-a dus naiba avantajul pe care l-am avut înainte de acest play-off.

Știam că Petrolul e bine organizată defensiv. Știam că va fi greu să avem atâtea ocazii ca în meciul cu Turris. E greu să îmi găsesc cuvintele. S-a lăsat așteptat acel spirit al băieților.

La pauză am făcut niște schimbări, am egalat repede, din păcate n-am avut forță să presăm și să ne asigurăm toate cele trei puncte. Dar poate că va conta acest punct. Însă ne-am complicat destul de mult situația. Să vedem dacă vom putea duce această luptă până la final. Nici nu avem multe soluții. Ăștia suntem și trebuie să mergem mai departe”, a spus Laszlo Balint la finalul meciului cu Petrolul.

UTA Arad ocupă primul loc în clasamentul ligii secunde, cu 26 de puncte. Deși au pornit play-off-ul de promovare cu un avans de cinci puncte, arădenii mai păstrează, după două etape, doar două puncte avans față de ocupanta locului secund, Turris Turnu Măgurele.

Citește și • ”Motor” pentru o repriză! ”Lupii galbeni”, doar egal cu UTA Arad!

liga 2laszlo balintpetrolul ploiesti
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”