Laszlo Dioszegi, dezamăgit după sezonul în care Sepsi OSK a ratat cupele europene: „Ne doare puțin că n-am prins Europa!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 19 mai 2024, ora 15:31,
Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Sepsi OSK a terminat acest sezon cu o înfrângere în deplasare (2-3 cu CSU Craiova) și s-a clasat pe locul 5 din play-off.

Laszlo Dioszegi a vorbit despre stagiunea încheiată. Patronul covăsnenilor regretă că echipa sa nu a prins locurile de cupe europene.

„Ne doare puțin că n-am prins Europa!”

„A fost un meci foarte plăcut pentru telespectatori și spectatori. Eu cred că, dacă intra mingea șutată de Calacu și nu era bară… era un 3-3 și cred că puteam să scoatem un rezultat de egalitate. Dar, în general, sunt mulțumit de atitudinea băieților. A fost un spectacol frumos și cred că am obținut, totuși, un loc 5 meritat.

Au fost prea multe puncte pierdute și n-am avut timp să recuperăm. Au fost și niște greșeli de arbitraj. Trebuie să recunoaștem că, în vreo trei meciuri aici, în playoff, dacă luam toate punctele, atunci poate acum vorbeam despre Conference League. Nu sunt genul care acuză arbitrajul, dar trebuie să recunoaștem că au fost niște greșeli, la meciul cu Farul, la meciul cu CFR. Asta e, mergem mai departe. La meciul cu Farul am marcat două goluri valabile, iar scorul a rămas 1-1. Ne doare puțin că n-am prins Europa”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru PlaySport.

Laszlo Dioszegisepsi osk