Laszlo Dioszegi laudă fanii Rapidului: „E cea mai frumoasă galerie din țară! Ne-au întâmpinat cu căldură!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 14:43,
Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Laszlo Dioszegi a vorbit despre fanii echipelor din Liga 1. Acesta a fost extrem de dezamăgit de suporterii celor de la FCU Craiova, ale căror scandări xenofobe au condus la suspendarea partidei de către centralul Andrei Chivulete.

Se pare că patronul celor de la Sepsi a rămas plăcut impresionat de fanii celor de la Rapid. Iată ce a spus Dioszegi despre suporterii giuleștenilor.

„E cea mai frumoasă galerie din țară! Ne-au întâmpinat cu căldură!”

„Eu vreau să câștig pe teren, deci de când am înființat clubul asta vrem, ca totul să se decidă pe teren. Noi niciodată nu umblăm nici cu meciuri să nu jucăm așa mai bine sau mai rău. Vreau ca totul să fie corect. 

La Mioveni nu am avut probleme, dar chiar acum vreau să profit de ocazie și să spun câteva exemple pozitive, că așa este normal. Trebuie să fericit galeria Rapidului. Și când au fost la Sfântu Gheorghe, și când am fost noi la Rapid, în Giulești, sunt cea mai frumoasă galerie din țară și aproape cea mai numeroasă. Ne-au întâmpinat cu căldură. Și la Craiova domnului Rotaru la fel. Deci iată că se poate!”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru PRO Arena.

rapidLaszlo Dioszegi