Laurenţiu Reghecampf, ca şi plecat la vară de la Al Ahli! Anunţul făcut în Arabia Saudită

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 16:15,
reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a revenit la sfârşitul lunii martie în Arabia Saudită, acolo unde o antrenează în prezent pe Al Ahli.

După ce a pregătit mai multe echipe în Emiratele Arabe Unite, Reghecampf a revenit în Arabia Saudită, la Al Ahli, pentru a-l înlocui pe Vladan Miloevic, în utma rezultatelor slabe înregistrate.

Laurentiu Reghecampf. Foto: Profimedia

Românul a semnat o înţelegere cu arabii până la finalul sezonului, dar conducătorii clubului s-ar fi decis deja să nu mai prelungească contractul cu Reghecampf şi din vară.

Şefii clubului arab nu sunt deloc convinşi de prestaţiile echipei sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, iar căutările pentru un nou antrenor au fost deja demarate, potrivit celor de la Goal Arabia.

În acest moment, Al Ahli se află pe locul în campionatul Arabiei Saudite, cu doar 35 de puncte acumulate, distanţa de locurile retrogradabile fiind de doar 7 lungimi.

Totodată, la echipa la care evoluează şi Alex Mitriţă, s-a pierdut şi calificarea mai departe în Liga Campionilor Asiei, după ce Al Ahli a terminat pe locul trei în grupa de calificare.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, eliminat din Liga Campionilor Asiei! Echipa românului a încheiat grupa pe locul 3

asiaal ahlilaurentiu reghecampfmitrițărealitatea
gică-hagi

Gică Hagi, gata să revină în antrenorat: ,,A lipsit fotbalului românesc! S-a văzut asta”

Italia Turcia EURO 2020

EURO 2020 | Concluziile după Italia – Turcia, 3-0: ,,Un rezultat neaşteptat! De obicei, primele meciuri sunt închise”