Luis Phelipe nu a rupt legătura cu cei de la Poli Iași: „A vorbit foarte mult cu el. Leo l-a încurajat!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 13:04,
Luis Phelipe
Luis Phelipe

FCSB l-a transferat în această iarnă pe Luis Phelipe de la Poli Iași. Tânărul jucător nu a impresionat deocamdată, având prestații modeste.

Cornel Șfaițer, președintele trupei moldave, a dezvăluit că brazilianul a fost contactat de către Leo Grozavu. Iată ce a făcut fostul său antrenor.

„A vorbit foarte mult cu el. Leo l-a încurajat!”

„Îl cunosc foarte bine pe Luis Phelipe. S-a comunicat foarte mult cu el, colegii s-au comportat excelent cu el la Iași, e un băiat plăcut de colegi. Cred că la FCSB e la fel, dar el mai avea nevoie de un club de talia Politehnicii încă jumătate de an, însă cred în el, avem și procente la el. Avem 20%.

Eu cred că se va impune. Nu a fost ușor pentru el sosirea în România. S-a acomodat la Iași, dar mai avea nevoie de un club ca Iași vreo jumătate de an. Eu nu-mi doresc să fie trimis înapoi la Iași pentru că am văzut ce calități are.

El știe, i-am explicat de presiunea de la FCSB, care își dorește titlul după 9 sezoane. I-am explicat toate detaliile astea, că patronul nu are răbdare. L-am pregătit bine, a vorbit inclusiv Leo Grozavu cu el, inclusiv săptămâna trecută, după joc și a vorbit foarte mult cu el. Leo l-a încurajat. Eu îmi doresc să reușească”, a spus Cornel Șfaițer, pentru cei de la ProSport.

Doar 5 meciuri a bifat până acum Luis Phelipe la FCSB. Brazilianul nu a reușit nici să înscrie, nici să paseze decisiv.

Luis Phelipefcsb