Mbappe, aproape de un acord istoric! Echipa care este aproape să își asigure serviciile sale

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 22:40,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Francezul a terminat destul de repede aventura la Euro 2020 și a avut timp să se gândească și în privința viitorului său. 

Fotbalistul celor de la PSG este dorit de Real Madrid, iar galacticii au devenit și mai insistenți în ultima perioadă. Megastarul vicecampioanei Franței ar fi fost deja acontat de spanioli potrivit lui Mohhammed Henni, un apropiat al vârfului trupei blanco, Karim Benzema. Iar starul revenit la naționala Franței cu ocazia turneului final a CE a făcut pressing la Mbappe pe perioada turneului final pentru a-l determina să opteze pentru un trasfer în La Liga. Iar în aceste condiții, Henni ar fi urcat în  mediul virtual un clip în care dă ca sigură trecerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu.

Sursă foto: Profimedia

Prima mutare a lui Mbappe prin care încearcă să le forțeze mâna conducătorilor parizieni a fost ca fotbalistul să nu își reînnoiască angajamentul care va expira în vara anului viitor. Iar pentru a nu îl pierde gratis în 2022, șefii lui PSG ar fi obligați să îl vândă în această vară. Telenovela Mbappe la Real Madrid a început în urmă cu trei ani după prestațiile jucătorului la Cupa Mondială din Rusia acolo unde el a câștigat alături de coechipierii săi titlul suprem.

CITEȘTE ȘI –>> REVOLUȚIE ÎN FOTBAL! SCHIMBĂRILE SURPRIZĂ PREGĂTITE DE FIFA ÎN REGULAMENTUL JOCULUI

 

real madridmbappetransferzvonuriPSGrealitatea