SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Meciul care a produs marea schimbare a lui Gigi Becali: „M-a sunat și m-a întrebat pe cine să punem antrenor!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 23:40,
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul FCSB-ului pare că are de gând să se țină de cuvânt și este pregătit să nu mai intervină în niciun fel în viața propriei echipe, așa cum o făcea până nu de mult!

Gigi Becali este recunoscut pentru lipsa de răbdare pe care o are cu proprii fotbaliști și antrenori, astfel că devenise deja un obicei ca afaceristul din Pipera să dicteze totul la formația roș-albastră. Cu toate acestea, văzând că nu reușește să se mai impună de ani buni în Liga 1, patronul FCSB-ului a decis să aducă un tehnician cu nume și să renunțe la vechile obiceiuri.

Odată cu numirea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a anunțat că îi va oferi acestuia putere deplină și nu se va mai băga peste deciziile sale. Întrebat despre circumstanțele care au dus la această schimbare radicală a afaceristului, Mihai Stoica a dezvăluit detalii din culisele discuțiilor purtate cu acesta chiar înaintea numirii lui Edi Iordănescu.

„A fost înșelătoare victoria din meciul cu Universitatea Craiova (n.r – 4-1). Patronul a fost convins că avem o echipă atât de puternică încât nu mai contează cine e antrenor. Înainte de a numi noul antrenor, i-am spus ceva patronului. I-am dat exemplu din Italia. «Uite ce a încercat să facă Juventus. Câștigă campionatul cu Allegri, Conte, chiar și cu Sarri. Apoi a încercat cu Pirlo…».

A spus: «E posibil să ai dreptate, dar eu decid!» După meciul cu Rapid, m-a sunat și m-a întrebat pe cine să punem antrenor. Așa a survenit schimbarea. El l-a sunat pe Edi, s-au întâlnit și au pus la punct toate detaliile contractuale”, a spus Mihai Stoica, potrivit Digi Sport.

Citește și NOI AMĂNUNTE DESPRE DEBUTUL LUI CONSTANTIN BUDESCU LA FCSB! ANUNȚUL LUI MM STOICA

mm stoicafcsbdeclaratiigigi becalirealitatealiga 1