SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Stoica își apără protejatul: „Are capul gras, dar nu e. Asta spune cântarul de 4.500 de euro”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 14:03,
MM STOICA
MM STOICA

FCSB se află într-un moment bun al sezonului. Vine după victoria colosală din derby-ul cu Dinamo, scor 6-0, și va evolua în fața celor de la FC U Craiova.

În duelul din weekend-ul ce a trecut, de pe Arena Națională, căpitanul vicecampioanei a fost Andrei Miron, în absența lui Florin Tănase. De-a lungul timpului, lui Mihai Stoica i s-a reproșat că nu l-a dorit pe Andrei Burcă la FCSB. În opinia sa, Andrei Miron este un apărător central mai valoros decât actualul jucător al clujenilor.

De asemenea, managerul general al ”roș-albaștrilor” a vorbit și despre criticile aduse lui Miron conform cărora acesta nu ar fi la condiția fizică optimă. Mihai Stoica a ținut să-i contrazică pe contestatari.

”Mi se reproșează că nu l-am vrut pe Burcă. În opinia mea, Miron e mai bun decât Burcă. Miron are capul gras, dar nu e gras.

Cântarul nostru costă 4.500 de euro și spune grăsimea, echilibrul muscular. Vârsta lui biologică e de 12 ani. Și Ongenda are capul gras”, a declarat Mihai Stoica, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> DARIO BONETTI I-A „SERVIT” LUI MIHAI STOICA OCAZIA IDEALĂ PENTRU A FI IRONIZAT: „NU TREBUIE SĂ TE FILMEZI”

andrei burcăfcsbandrei mironrealitateamihai stoica