Mircea Lucescu a fost în cantonamentul celor de la Dinamo: „Vorbim de un geniu al fotbalului”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 08 februarie 2024, ora 23:56,
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Antrenorul român Mircea Lucescu a precizat, la începutul săptămânii, că e dispus să se implice la Dinamo, alături de Ion Țiriac.

„Vorbim de un geniu al fotbalului”, a spus Ovidiu Burcă despre Mircea Lucescu

Condiția pusă de cel mai titrat tehnician român din toate timpurile este ca noul stadion să fie construit. Până atunci, el a vizitat cantonamentul celor de la Dinamo, pentru a-i încuraja pe jucători înaintea meciului cu Farul, din deplasare, care va avea loc luni, de la ora 20:00.

Ovidiu Burcă, omul care a pregătit gruparea bucureșteană din vara lui 2022 până în etapa a 17-a crede că sosirea lui Mircea Lucescu la echipa alb-roșie este visul oricărui dinamovist.

Implicarea celor doi titani ar duce clubul la un cu totul alt nivel. Mie îmi pare rău că nu se poate întâmpla asta acum.

Am mai auzit aceste discuţii. Eu am tras semnale de anul trecut. Oamenii care iubesc Dinamo trebuie să se alăture în momente mai puţin plăcute. E o dovadă de curaj faptul că au investit cei de la Red and White.

Vorbim de un geniu al fotbalului şi de un om extrem de potent financiar. Ar ieşi ceva magic. Fiecare om îşi face planuri în viaţă.

E frumos să laşi ceva în urma ta. Amândoi au cariere impresionante. Ar rămâne o poveste fumoasă în urma lor”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Digi Sport.

mircea lucescuovidiu burca