Mircea Lucescu, prezent la București pentru Euro! Naționala pe care o vor susține suporterii lui Dinamo

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 09:09,
euro arena nationala

Mircea Lucescu a reușit să cucerească eventul la Dinamo Kiev, chiar din primul său sezon la cârma echipei.

După ce și-a adjudecat titlu, echipa românului a câștigat și Cupa Ucrainei, după o victorie la limiă în finala cu Zorya Luhansk. După ce a terminat cu succes sezonul la echipa de club, Mircea Lucescu a anunțat că va fi prezent și la București cu ocazia Euro 2020.

Antrenorul român o va însoți pe Ucraina, deoarece este una dintre naționalele calificate la turneul final, iar acesta își va juca două meciuri din Grupa C pe Arena Națională. De asemenea, Lucescu a precizat și ce selecționată vor susține suporterii lui Dinamo la competiția supremă a bătrânului continent la nivel de echipe naționale.

„Vreau să-i felicit pe jucători și să sărbătorim victoria. La începutul sezonului erau la un nivel slab din punct de vedere mental, erau deprimați, însă au arătat dorință de a juca în acest sezon, ceea ce reprezintă un lucru foarte important.

Da, am vorbit cu Andriy Shevchenko (n.r – selecționerul Ucrainei) și cu președintele Federației Ucrainene de Fotbal despre acest lucru. Voi fi și eu prezent la meciurile de la București și voi ajuta naționala în ceea ce privește organizarea meciurilor.

Mulți suporteri ai lui Dinamo București ne sunt recunoscători pentru meciul caritabil organizat (n.r. pe 27 martie, scor 3-0 pentru ucraineni) și vor susține și ei naționala Ucrainei la aceste meciuri. În același timp, îmi doresc să participe cât mai mulți jucători de la Dinamo Kiev la EURO 2020, pentru că merită acest lucru”, a spus Lucescu, citat de sport.ua.

Pe Arena Națională se vor desfășura patru meciuri de la Euro: Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00); Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00); Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00); dar şi o optime de finală pe care o vor disputa câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

CITEȘTE ȘI –>> Mircea Lucescu e pe val în Ucraina! A reușit eventul cu Dinamo Kiev, după ce a cucerit și Cupa

suporteri dinamoarena nationalaeuro 2020realitateamircea lucescu
profimedia-0615415416

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire