Mișcarea surprinzătoare prin care Șumudică forțează mâna conducerii lui Gaziantep: „Săptămâna viitoare e gata!”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 09 ianuarie 2021, ora 17:54,
marius sumudica

Deși a pierdut doar două meciuri în 17 etape și e la câteva puncte de lider cu echipa pe care o pregătește, Șumudică e totuși pe picior de plecare din Turcia. 

Parcursul fantastic de pe banca actualei sale formații a atras mai multor cluburi. Iar fosta sa echipă, Al Shabab, îl tentează cu o propunere de nerefuzat. Dar conducerea lui Gaziatep nu vrea să renunțe la serviciul tehnicianului de 49 de ani. Și a venit cu o contraofertă pentru o continuare a colaborării dintre cele două părți, începută în vara anului 2019. Iar anunțul a fost făcut inclusiv pe site-ul oficial al clubului turc.

Conducerea noastră și-a reiterat dorința de a lucra cu Marius Șumudică, iar acum așteptăm răspunsul lui la această ofertă”, au comunicat bașkanii care îl dorec în continuare pe tehnician la conducerea lui Gaziantep. 

Șumudică a fost deranjat însă de felul în care în spațiul public au apărut informații cu privire la o înțelegere a sa pentru rămânerea la Gaziantep.

„Cred că săptămâna viitoare ne despărțim. Mă deranjează si declarațiile că ne-am înțeles cu antrenorul. Nu ne-am înțeles deloc. Sunt șefii mei, îi respect. Mă deranjează foarte mult când începi să vorbești cu jucători fără să întrebi antrenorul. Nu e normal. Antrenorul trebuie să fie șeful în vestiar”, a punctat Șumudică. 

CITEȘTE ȘI –>> Edi Iordănescu s-a răzgândit! Un fotbalist a primit o nouă șansă la CFR Cluj

sumudicagaziantepofertaal shababrealitatea
Tennis: French Open

Dedicația specială făcută de campioana de la Roland Garros: „Libuse Safrankova”

profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C