MM Stoica a aruncat bomba: ”Puteam să intrăm în discuții cu Diego Simeone!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 21 mai 2024, ora 23:34,
MM Stoica
MM Stoica

MM Stoica este conducător la FCSB de ani de zile.

Oficialul echipei lui Becali a anunțat că Neil Lennon, noul antrenor de la Rapid, a fost propus și la FCSB, în această lună.

De asemenea, el a făcut mai multe dezvăluiri despre Diego Simeone.

„Și nouă ne-a fost propus  luna asta. Sunt agenți care au sub contract diferiți jucători și antrenori și îi propun peste tot. De regulă, așa se aduc jucătorii.

Nu m-a mirat aducerea lui Rapid. Am înțeles că domnul Șucu vrea un antrenor consacrat. Omul a câștigat campionate în Scoția. Ok, sunt doar două echipe în Scoția, dar două echipe foarte bune, două echipe care au bugete de zeci de milioane.

Când căutam antrenor la Urziceni, mi l-a propus cineva pe Lothar Matthaus. L-am adus și pe Protasov în urmă cu mulți ani la Steaua… Erau nume mari propuse la acea vreme.

La un moment dat, am avut discuții cu un agent și apoi n-au mers mai departe, dar puteam să intrăm în discuții cu Diego Simeone, înainte de a merge la Atletico Madrid.

El avusese o experiență la Catania nereușită, dar era la început de carieră. Mă rog, fusese prin Argentina. Câștigase pe acolo, dar în Europa nu contează așa mult”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

fcsbmm stoicadiego simeone