Moldovan privește partea plină a paharului după derby-ul cu Craiova: ”Am văzut atitudine!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 18:54,
viorel moldovan

Viorel Moldovan privește partea plină a paharului după derby-ul cu FCU Craiova.

Ploieștenii au pierdut meciul de pe ”Ilie Oană” cu alb-albaștrii, scor 0-1. William Baeten a marcat golul victoriei pentru olteni, în minutul 12. 

În urma acestei înfrângeri, Petrolul rămâne pe locul 7 în Liga a 2-a. Chiar dacă elevii săi au pierdut derby-ul cu ”juveții”, ”Moldo-gol” privește partea plină a paharului și anunță că își dorește victoria în următorul meci.

„Parcă a fost deja-vu. Am mai văzut filmul acesta. Până la urmă, consider că meritam mai mult de la acest joc pe care l-am controlat cap-coadă, dar nu am reușit să marcăm. Am avut și penalty-ul acela ratat. Până la urmă, trebuie să acceptăm injustiția și să mergem mai departe.

Nu mă îngrijorează situația, încă nu e nimic jucat. Trebuie să câștigăm restanța de miercuri cu Slatina. Am văzut atitudine la echipa mea, am încercam să jucăm. Poate ne-a lipsit puțin inventivitatea în anumite momente, să-i punem în dificultate pe cei de la Craiova, dar când ai o asemenea apărarea în față e destul de greu.

moldovan-petrolul

Da, am decis să bată Steve. Balint a obținut acel penalty, nu am vrut să execute el. Era proaspăt, intrat de pe bancă, mai fresh mental. Asta e situația, penalty-ul se ratează, nu se apără. Păcat, cred că puteam și meritam să obținem mai mult de la acest joc.

Craiova e o echipă pragmatică. Pe faza ofensivă poate ați văzut altceva, nu vreau să fac aprecieri. Au venit aici, și-au atins obiectivul. Știam că așa vor interpreta jocul, nu aveau nimic de pierdut. Aveau și poziționarea mult mai bună în clasament. Pentru noi era imperativ să câștigăm.” a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului.

GALERIE FOTO din derby-ul de azi:

Vezi și VIDEO | Derby ca-n vremurile bune! Craiova câștigă pe ”Ilie Oană. ”Blestemul” penalty-urilor continuă pentru Petrolul

viorel moldovanliga 2realitateaderbypetrolul ploiestideclaratiifcu craiova
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului