Mourinho a semnat cu Fenerbahce pe stadion, în faţa a peste 45.000 de fani

Articol de Gabriel Ion - Publicat duminică, 02 iunie 2024, ora 23:54,
Ce națională de la Campionatul European din Germania i-a intrat la inimă lui Jose Mourinho? „E cea mai mare surpriză pentru mine”
Ce națională de la Campionatul European din Germania i-a intrat la inimă lui Jose Mourinho? „E cea mai mare surpriză pentru mine”

Antrenorul portughez Jose Mourinho a semnat înţelegerea cu gruparea turcă Fenerbahce.

Mourinho le-a promis fanilor că aparține familiei lui Fenerbahce de acum înainte

Evenimentul s-a petrecut pe arena clubului din Istanbul în faţa a peste 45.000 de fani. Jose Mourinho a semnat un contract pe doia ani, cu prelungire opţională pentru încă un an.

Lusitanul se află la al 11-lea club din cariera de antrenor şi va încerca să-i redea lui Fener strălucirea din trecut.

Mourinho s-a adresat, în primul rând, suporterilor. „Voi sunteţi primii cărora vreau să le mulţumesc, pentru dragostea voastră, pe care am simţit-o din momentul în care numele meu a fost legat de club. În mod normal, un antrenor este iubit după victorii.

În această situaţie, simt că antrenorul este deja iubit, înainte să vină victoriile. Pentru mine, acum, vin responsabilităţi mari. Vă promit că aparţin familiei voastre de acum înainte”, a spus Jose Mourinho, adresându-se fanilor entuziasmaţi.

„Acest tricou este acum ca pielea mea. Fotbalul este pasiune. Nu există un loc mai bun pentru a o simţi. Din momentul în care preşedintele m-a contactat, mi-am dorit să vin pentru voi pentru că, până la urmă, voi sunteţi sufletul clubului. De acum încolo visele voastre sunt şi visele mele”, a încheiat Mourinho.

Fenerbahce nu a mai luat titlul, în Turcia, din 2014, iar în ultimele zece sezoane a avut un singru trofeu câştigat – Cupa Turciei, în 2023.