Mutu îngroapă securea războiului: ”Vreau să mă întâlnesc cu nea Piți!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 19 ianuarie 2020, ora 14:25,
mutu piturca

Adrian Mutu vrea să îngroape securea războiului cu Victor Pițurcă!

”Briliantul” a intrat în conflict cu ”Satana”, pe vremea când cei doi colaborau la echipa naţională. Fostul internațional era nemulţumit de metodele folosite de fostul selecţioner.

Chiar dacă cei doi nu și-au mai vorbit o lungă perioadă de timp, noul selecționer al naționalei U21 este pegătit să se vadă din nou cu Pițurcă și să îi ceară sfaturi acestuia.

„Am vorbit cu dânsul, nu după ce am semnat, doar prin mesaje, trebuia să ne întâlnim să bem o cafea, pentru că vreau să mă întâlnesc cu dânsul ca să vorbesc cu dânsul. Fiind foarte mult timp selecţioner al României, să îmi dea nişte sfaturi pentru că eu cred că e în măsură să îmi dea aceste sfaturi.

Aş vrea să văd aşa, cum vedea nea Piţi lucrurile din postura de antrenor, inclusiv ce s-a întâmplat cu mine. Am vorbit despre acest lucru, ne-am împăcat, nici nu ştiu dacă eram certaţi. Chiar îi mulţumesc că a vorbit frumos de mine şi când se întâmplă lucruri din astea, crescând, te face să îţi pară rău că ai spus anumite lucruri cu ani în urmă” a declarat Adrian Mutu în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și Mircea Lucescu, analiză dură după numirea lui Mutu la tineret: „A avut probleme de comportament”

victor piturcadeclaratiiadrian mutuechipa nationala
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”