„Ne trebuie competiție pe posturi!”-Neil Lennon cere întăriri la Rapid!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 20 iunie 2024, ora 16:08,
Neil Lennon
Neil Lennon

Rapid a bifat primul meci de verificare din această vară. Giuleștenii au învins cu 4-1 nou-promovata Gloria Buzău.

Neil Lennon a vorbit despre prestația elevilor săi, susținând că își dorește un lot cât mai bogat și competitiv. Iată ce a spus antrenorul nord-irlandez.

„Ne trebuie competiție pe posturi!”

„A fost bine, am împărțit echipa în câte 45 de minute pentru a se obișnui. Sunt foarte mulțumit, n-am fost deloc dezamăgit. Nu a fost important rezultatul, dar mereu e frumos să câștigi. Este mult mai important să văd cum se descurcă jucătorii pe teren, să văd rezistența și calitatea jucătorilor. Au fost foarte multe lucruri bune astăzi. Avem un loc foarte bun în care să ne antrenăm. Este important să le oferim jucătorilor și câteva zile de relaxare.

Nu știu (n.r. – situația lui Rrahmani), o să ni se alăture oricum mâine. O să fie bine să-l avem înapoi, iar apoi vedem dacă îl putem băga în echipă. Jucătorii tineri au completat echipa, au fost bine antrenați. S-au bucurat de această experiență, sunt foarte mândru de ei. Este foarte mult talent în acest club, este foarte important să-i încurajăm.

Ne trebuie mulți jucători experimentați, vreau un fel de bază de jucători experimentați. Trebuie să avem răbdare, lucrăm la asta, poate o să avem câțiva jucători săptămâna viitoare. Avem nevoie de un număr 6, mijlocaș central, fundaș central și poate o soluție în dreapta. Ne trebuie competiție pe posturi. Ne interesăm și de un portar, avem 4 sau 5 opțiuni, ca antrenor vrei să ai cât mai multe opțiuni, dar nu putem avea totul”, a declarat Neil Lennon, conform celor de la GSP.ro.

rapidNeil Lennon