Nicolae Constantin, optimist înaintea Etapei a 5-a din Superligă: „Îi aşteptăm aici pe cei de la Rapid ca să îi batem”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 16:59,
Nicolae Constantin a fost eliminat în secundele de prelungire ale primei reprize din meciul cu “U” Cluj-Napoca, programat în Etapa a 4-a din Superligă, și va urmări patrida împotriva Rapidului de lângă observator
Nicolae Constantin a fost eliminat în secundele de prelungire ale primei reprize din meciul cu “U” Cluj-Napoca, programat în Etapa a 4-a din Superligă, și va urmări patrida împotriva Rapidului de lângă observator

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti întâlneşte Rapid, sâmbătă, de la ora 21:45, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în Etapa a 5-a a Superligii.

Nicolae Constantin nu vrea să riște nimic în fața Rapidului

Antrenorul gazdelor, Nicolae Constantin, a precizat că formaţia sa va fi prudentă şi nu va ataca cu orice preţ, pentru că nu doreşte să rişte nimic.

Meciul cu Rapid înseamnă istorie, tradiţie, derby… toate într-un loc. De aceea e multă lume în jurul stadionului de câteva zile, e agitaţie. Este un meci pe care eu îl aştept cu nerăbdare.

Vorbeam în vestiar noi, ăştia mai în vârstă, că am aduce bani de acasă ca să mai putem juca o dată într-un asemenea meci. Mă bucur pentru jucători că trăiesc momentele astea şi îmi doresc ca mâine să fie un spectacol, atât în tribune, cât şi pe teren, iar la final să ne bucurăm împreună pentru un rezultat bun.

La cum am văzut, Rapid e o echipă care joacă, dar nu se aruncă în atac. Cel puţin asta am văzut până acum. Noi vom fi prudenţi, asta pot să spun. Nu vreau să riscăm nimic, vreau să fim cu capul pe umeri 90 de minute. În funcţie de ce ne oferă meciul, avem variante şi să atacăm. Dar cel puţin pe începutul de joc vom fi prudenţi”, a afirmat tehnicianul.

Eu sunt la Petrolul şi voi face tot ce depinde de mine să câştig”, a spus Nicolae Constantin

Nicolae Constantin a menţionat că va face totul pentru a câştiga partida de sâmbătă, chiar dacă cele mai mari performanţe ca jucător le-a obţinut cu FC Rapid.

Noi îi aşteptăm aici pe cei de la Rapid ca să îi batem. Ar fi culmea ca Adi Mutu să spună că nu vine să câştige la Ploieşti. Şi noi la toate meciurile mergem să câştigăm, dar câteodată poţi, câteodată nu poţi.

Nu vorbim despre inimă acum. Eu m-am lansat la Petrolul şi pentru mine înseamnă enorm. Ca să spun aşa, fără Petrolul nu aş fi ajuns la Rapid. Acolo am reuşit să câştig trofee, să joc meciuri importante. Am prieteni la Rapid, iar lumea mă iubeşte pot să spun.

La Braşov mi-am încheiat cariera, au fost trei ani fantastici pentru mine. Deci eu sunt acum la Petrolul şi voi face tot ce depinde de mine să câştig meciul de mâine. După, e loc de prietenii, de glume sau ironii”, a explicat el.

Nicolae Constantin va urmări meciul Petrolul Ploiești – Rapid de lângă observator

Eliminat în partida cu “U” Cluj-Napoca din etapa precedentă, antrenorul a menţionat că va urmări meciul din tribună de lângă observator.

Eu am greşit, mi-am asumat, acum am două etape de suspendare. Voi sta în tribună la meci, lângă observator, aşa cum s-a decis. Nu vreau să comunic cu banca, nu vreau să las loc la interpretări.

Am băieţi pe banca de rezerve care ştiu ce au de făcut şi sunt sigur că vor duce la capăt ceea ce pregătim”, a încheiat tehnicianul.

Nicolae Constantin a jucat la Rapid între 1999 și 2006. În această perioadă a câștigat titlul (în sezonul 2002/2003), Cupa României (2005/2006) și Supercupa României (1999, 2002 și 2003).

nicolae constantinsuperliga