Nicolae Dică a creionat portretul noului antrenor al FCSB: „Aveam discuţii cu el mereu, la 2-3 zile”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 18:44,
Nicolae Dică
Nicolae Dică

FCSB a anunțat, marți, că noul antrenor al FCSB este Leonard Strizu, deținător de licență PRO, iar Nicolae Dică i-a făcut portretul.

Nicolae Dică avea discuții cu Leonard Strizu la fiecare 2-3 zile

Nicolae Dică și-a dat demisia din funcția de antrenor al FCSB pe 1 noiembrie, iar dispensa acordată de federație pentru „delegatul” Mihai Pintilii expiră pe 30 noiembrie.

Cum echipa trebuia să aibă antrenor cu licență PRO la restanța cu FC Botoșani de pe 1 decembrie, Gigi Becali a anunțat că noul tehnician este Leonard Strizu.

Strizu era antrenor la echipa a doua, aveam discuţii mereu. La 2-3 zile venea şi stăteam de vorbă la birou, în funcţie de ce jucatori îi dădeam etc. Are licenţa PRO, e la îndemână. Asta cred că a contat foarte mult.

Nu l-am văzut să bată jucători, nu am asistat la meciuri, nu am fost niciodată la echipa a doua şi chiar nu pot să mă pronunţ. 

Nu ştiu ce discuţi au avut ei acolo. Eu nu cred că va sta nimeni în picioare în timpul meciurilor. Dacă asta este situaţia în momentul ăsta… Jucătorii ştiu că Pintilii nu poate să dea indicaţii şi că Strizu transmite.

Acum, depinde, cum se va adresa jucătorilor, ce le transmite. Nu aţi văzut cât de important e şi un translator la o echipă?”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

leonard strizusuperliganicolae dică