Nicolae Stanciu: Dacă aş putea schimba un singur lucru, acela ar fi să nu fie Moruţan accidentat

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 12:59,
Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

 

Căpitanul echipei naţionale a României, Nicolae Stanciu, a declarat, într-un interviu pentru FRFTV, că regretă faptul că Olimpiu Moruţan este accidentat şi nu poate evolua la Campionatul European din Germania.

”Dacă aş putea schimba un singur lucru, acela ar fi să nu fie Moruţan accidentat. Am trecut prin aşa ceva, nu-l putem încuraja prin mesajele noastre, doar el ştie ce e în sufletul lui. Mi-aş fi dorit să fie aici cu noi, suntem alături de el. Să ştie că nu e singur şi vom juca şi cu gândul la el”, a spus Nicolae Stanciu.

El a subliniat că tricoul naţionalei reprezintă totul pentru el, subliniind că mereu aşteaptă cu nerăbdare să vină la lot.

”Pe măsură ce trece timpul, emoţiile sunt din ce în ce mai mari când vin la lot. Abia aştept să vin aici, îmi era dor de toată lumea, de colegi, de staf. Nu mă gândeam vreodată că pot să ajung aşa departe. Cumva şansele erau împotriva mea, având în vedere de unde am pornit. Ştiu cât am muncit, ştiu să preţuiesc fiecare clipă aici. Pentru mine, tricoul naţionalei este totul şi aşa va rămâne. E minunat ce trăim acum”, a declarat Stanciu.

Echipa naţională a României va susţine două meciuri amicale înaintea participării la Euro-2024: cu Bulgaria în 4 iunie, de la ora 21.30, şi Liechtenstein în 7 iunie, de la ora 21.00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua.

nicolae stanciuromaniaromania tineret cm 2018