Nistor, nemulțumit de deciziile lui Bratu: „Pe el să-l întrebați!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 15 septembrie 2018, ora 00:01,
Dan-Nistor

Dan Nistor nu a făcut un meci bun împotriva Astrei. Căpitanul dinamovist a părut nemulțumit de faptul că antrenorul Florin Bratu a folosit mulți jucători tineri.

Dinamo a pierdut cu scorul de 2-1 partida cu Astra. Înfrângerea a produs nemulțumire la toate nivelurile: jucători, banca tehnică și conducere.

„Cred că Astra nu a meritat această victorie, ținând cont de numărul ocaziilor. Am ratat mult și din situații clare, dar fotbalul te pedepsește. Nu băgăm mingea în poartă când trebuie. 

Ce pot să mai spun de apărare? Când îți creezi atât de multe ocazii și nu înscrii, ce mai poate fi de spus. Meciurile trec, noi nu acumulăm puncte. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut. Mai e mult de jucat, dar atâta vreme când nu acumulezi puncte, etapele trec. Nu eu schimb atâția jucători, pe antrenor să îl întrebați. El face echipa, pe el trebuie să îl întrebați despre asta.

Și azi au fost mulți tineri. Trebuie să uităm ce a fost anul trecut, că acum nu mai evoluăm în play-out, că iar ne trezim la finalul campionatului că suntem în play-out, ne înjură suporterii și ne mirăm de ce”, a declarat Nistor.

nistor florin bratusuporteri dinamodan nistor declaratiischimbari echipaDinamo Astra
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”