Noi acuze la adresa lui Pablo Cortacero: „Nu are profil de milionar. Dinamo se îndreaptă către insolvență”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020, ora 14:10,
cortacero

Tot mai mulți oameni din fotbalul românesc declară că nu au încredere în proiectul omului de afaceri Pablo Cortacero la Dinamo.

Datoriile acumulate alimentează zvonurile că omul de afaceri spaniol nu are bani suficienți pentru a investi la clubul din Șoseaua Ștefan Cel Mare.

Eu nu am avut încredere după primele săptămâni. Nu știu, doar să aibă și un plan B, dacă a existat un plan B.

Pentru că, altfel, se îndreaptă către insolvență. N-are cum, se sufocă din punct de vedere financiar. Singura șansă e să aibă un alt plan, dar e foarte greu, va fi un an foarte dificil.

Adică eu văd că se vor schimba din nou cadrele în iarnă. Adică jucătorii ăștia foarte scumpi vor pleca, dacă nu vine cineva cu foarte mulți bani. Vor încerca să supraviețuiască anul ăsta și sportiv, financiar, pentru a se reorganiza. Eu nu văd un scenariu foarte bun„, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.

Narcis Răducan îl suspectează pe Ionuț Negoiță că de fapt nu ar fi plecat de la Dinamo.

„Păi nu sunt acționari, e o firmă de management, am zis-o de la început. E ușor de sesizat că nu au un profil de milionari. Mai ales că n-au istoric. Probabil că domnul Negoiță a externalizat dreptul de a conduce clubul din punct de vedere sportiv.

Eu cred că ar fi interesant să fie întrebat și domnul Negoiță pentru că atât timp cât nu divulgă sume, cred că nu ar strica o clarificare a situației. Dacă a plecat doar managementul sportiv, dacă le-a dat acțiuni, dacă există anumite înțelegeri.

Firmele astea de management au încercat în multe părți ale Europei să intre. În campionatele importante nu au putut pentru că există niște filtre. La noi probabil au găsit o breșă„, a adăugat Narcis Răducan.

Dinamo este somată de Federația Română de Fotbal să-și achite datoriile până la finalul lunii noiembrie, în caz contrar riscă depunctare sau chiar excluderea din campionat.

Pe plan sportiv, după nouă meciuri disputate, Dinamo ocupă penultimul loc din Liga I, cu 5 puncte.

Citește și – VIDEO | Blaturi în fotbalul românesc! Percheziţii într-un dosar de camătă, şantaj, luare şi dare de mită

realitateanarcis raducaninsolventadinamoPablo Cortacerofaliment
2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final

fcsb

„Pariurile” lui Gigi Becali, primele imagini în tricoul FCSB-ului! Ce numere și-au ales jucătorii