Noi informații ies la iveală despre Florentin Matei! Dică a DEZVĂLUIT TOT ”Am avut o discuţie pe tema asta în vară”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 06 ianuarie 2019, ora 15:21,
matei

Nicolae Dică a oferit detalii despre transferul lui Florentin Matei la FCSB. El a explicat că mutarea trebuia să se realizeze în vara anului trecut, dar mijlocașul a preferat să meargă în străinătate.

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul Florentin Matei (25 ani) a semnat un contract cu FCSB. Crescut de roș-albaștri, Matei era liber de contract după despărțirea de Al Ittihad Kalba, echipă din Emiratele Arabe Unite.

Nicolae Dică a explicat că transferul jucătorului nu este unul întâmplător și că acesta era dorit încă din vară de formația roș-albastră. Fostul antrenoul de la FCSB a mai menționat și ce părere are despre Matei.

”Vorbisem cu el din vară. Chiar am avut o discuţie pe tema asta în vară, când el a terminat contractul cu Astra, dar el a ales să plece în Arabia. Şi a căzut transferul. L-au adus acum. Chiar mă gândeam, dacă voi reuşi să ajung la o echipă acum, în această perioadă, chiar mă gândeam la el să îl aduc. Este un jucător interesant pentru Steaua. Dar ştiţi cum este, la Steaua presiunea este foarte mare, rezultatele sunt aşteptate rapid, trebuie să ai evoluţii foarte bune şi acum va depinde doar de el dacă va şi reuşi să se integreze.” a declarat ”Dicanio” pentru TelekomSport.

Citește și Noul antrenor de la FCSB a EXPLICAT relația cu Lucian Filip! ”A expus altfel lucrurile”

Florentin Matei s-a remarcat în Ucraina, la Volin Luțk, apoi în Croația, la Rijeka. A jucat și pentru Astra Giurgiu, în perioada ianuarie – iunie 2018.

Vezi și FOTO | Mesaj INCREDIBIL al Peluzei Roș-Albastre pentru Florentin Matei! ”Tatăl său ne-a făcut o promisiune”

transferflorentin mateideclaratiinicolae dicăfcsb
profimedia-0615415416

Primele cuvinte rostite de Christian Eriksen de pe patul de spital! Ce le-a cerut colegilor săi

todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire