O nouă inaugurare a stadionului Arcul de Triumf! Anunţul făcut de MTS

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 11:10,
România – Argentina, disputat pe Arcul de Triumf
România – Argentina, disputat pe Arcul de Triumf

Ministerul Tineretului şi Sportului anunţă că vrea să inaugureze complexul sportiv Arcul de Triumf printr-un festival ce va fi deschis publicului larg.

După ce stadionul a fost deja inaugurat cu un meci de rugby, România – Argentina, MTS vrea acum să deschidă stadionul pentru cei care vor să-l viziteze.

Ziua Porţilor Deschise la Arcul de Triumf va avea loc duminică, pe data de 25 iulie. Evenimentul va fi dedicat tuturor pasionaţilor de sport.

,,Duminică, 25 iulie, începând cu ora 11:00, Ministerul Tineretului şi Sportului organizează ‘Ziua Porţilor Deschise’ la Stadionul ‘Arcul de Triumf’, un eveniment dedicat copiilor, tinerilor, sportivilor şi iubitorilor de sport în aer liber.

Acesta va marca inaugurarea pentru publicul larg a Stadionului ‘Arcul de Triumf’ şi va fi organizat sub forma unui festival multi-sportiv.

În raport cu strategia Ministerului Tineretului şi Sportului de a face din acest obiectiv o casă a sportului, deschisă publicului larg, ‘Ziua Porţilor Deschise’ are misiunea de a promova şi încuraja sportul de masă şi activităţile sportive recreative mai ales în rândul copiilor şi tinerilor.”, apare în comunicatul MTS.

CITEȘTE ȘI MOTIVUL PENTRU CARE OGĂRARU A FOST ÎNLOCUIT: „L-A DAT AFARĂ ÎN 3 SECUNDE DIN BIROU”

,,Ziua Porţilor Deschise la Stadionul ‘Arcul de Triumf’ se poate numi şi ‘triumful sportului’. Mă bucur să ne aflăm în punctul în care Ministerul Tineretului şi Sportului inaugurează pentru public acest obiectiv atât de aşteptat. Deşi are o tradiţie de peste 100 de ani, ne aflăm acum în faţa unui centru sportiv de excelenţă, cu dotări la cele mai înalte standarde.

Acesta trebuie să fie deschis şi accesibil populaţiei, să fie o casă multifuncţională a sportului, unde să se organizeze şi evenimente sportive şi antrenamente, dar şi manifestări şi competiţii la care să participe oamenii care îşi doresc să fie activi.

Sper ca acest eveniment să fie primul dintr-o serie care va include şi tabere şi cantonamente dedicate celor mai populare sporturi, să capete un caracter repetitiv, cu creştere de durată de la un an la altul. În această duminică, vino cu bicicleta la Arcul de Triumf! Vom pedala împreună pentru triumful sportului şi al sănătăţii.”, a precizat şi Eduard Novak, ministrul Sportului.

Citeşte şi SOȚIA LUI OGĂRARU REACȚIONEAZĂ: „NU AM AVUT ȘI NICI NU AM VREO FUNCȚIE. NU VOI ADMINISTRA SPAȚII”

realitateamtsinaugurarestadionromania argentinaEduard Novak