O ruşine alb-albastră! Fanii Craiovei, înfuriaţi după eliminare

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 27 august 2020, ora 22:33,
nistor craiova
nistor craiova

Suporterii Universităţii Craiova nu au trecut uşor peste eliminarea din primul tur preliminar UEFA Europa League. Jucătorii, antrenorul şi conducerea clubului nu au scăpat de furia suporterilor după eşecul în faţa georgienilor de la Dinamo Tbilisi.

Fanii nu le vor ierta uşor favoriţilor eliminarea după un singur tur preliminar în Europa League. Pe pagina de Facebook au curs mesaje cu insulte la adresa jucătorilor lui Cristiano Bergodi:

  • Sa nu va mai întoarceți, rămâneți acolo!
  • Bancu, Vatajelu, Acka, Mateiu, Ivan, Bărbut, Bergodi …..PLECAȚI….Ne-ați făcut de râs, ne-ati umilit. Când aceștia nu o sa mai facă parte din echipa atunci am sa mai vin la meciuri. ATI UMILT TRADIȚIA SI ISTORIA ACESTUI CLUB. Sa va fie RUSINE….
  •  Acka, Vatajelu, Mateiu, Ivan ar trebui sa nu se mai întoarcă. Salarii la jumătate si schimbări in conducere si staff daca vrem echipă motivată, e singura soluție.

Nici antrenorul italian nu a scăpat de contestări. Fanii i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi:

  • Am luat bataie din cauza antrenorului Bergodi. El ştie ca are jucători buni gen Bairam și-l tine rezerva! de ce?
  • Bergodi onorabil la cum jucara azi era sa ti dai demisia!!! Ivan, Acka, Bancu, Mateiu …. Zero, fara cap!
  • Rusineeeeee…. O mizerie de antrenor si tactica… Pai unii il dau afara pt ca le a dus echipa la retrogradare iar Craiova l a luat pt cupele europene… Nici o vlaga in jucatori, nici macar putina onoare sa moara pe teren.. Rusineeeeee!

Lokomotiv Tbilisi, echipa care a eliminat Craiova, reuşise să mai treacă de o singură echipă în întreaga istorie a clubului. În sezonul 1999-00 georgienii au eliminat Linfield, din Irlanda de Nord, în preliminariile Cupei UEFA. În afara acelei duble, Lokomotiv Tbilisi a mai jucat 12 meciuri în cupele europene, a obţinut o singură victorie, însă şi atunci a fost eliminată. 

bergodieliminaregeorgiasuportericraiovarusineEuropa Leaguelokomotiv tbilisi