Ofertă uriașă pentru Dan Petrescu! Echipa care i-a pus pe masă „Bursucului” un contract de nerefuzat

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 11:46,
Dan Petrescu-  profimedia-0475059170

Liber de angajament după despărțirea de turcii de la Kayserispor, Dan Petrescu (53 de ani) se pare că nu duce lipsă de oferte și a primit pe masă un contract incredibil!

Fostul antrenor al CFR-ului din ultimele sezoane a plecat de la Kayserispor după doar câteva etape petrecute în Superliga Turciei. Dan Petrescu și-a întrerupt colaborarea cu formația din țara semilunei și a decis să ia o pauză până la sfârșitul acestui sezon competițional.

Potrivit informațiilor Digi Sport, „Bursucul” ar fi primit o ofertă în valoare de 1,2 milioane de euro din partea clubului din Arabia Saudită, Al Wahda. Tehnicianul român se pare că a refuzat această propunere, deși acceptase în prima fază să înceapă negocierile pentru preluarea noii formații.

Din acea sumă, Dan Petrescu trebuia însă să își plătească staff-ul tehnic, un lucru destul de obișnuit în zona Golfului. Oferta a ajuns la urechile fostului internațional român prin intermediul lui Bani Mustafa Akram, tatăl lui Ahmet Bani de la Dinamo, și cuprindea bonusuri foarte mari pentru orice performanţă obţinută de Wahda sub comanda acestuia.

În afară de înțelegerea propriu-zisă, fostul antrenor al CFR-ului urma să mai primească alți 400.000 de dolari în cazul în care echipa câștiga campionatul, în timp ce pentru cucerirea Cupei Arabiei era remunerat cu alți 200.000 de dolari. Bonusul cel mare venea însă în cazul în care izbutea să cucerească Liga Campionilor Asiei, șeicii plătind nu mai puțin de un milion de dolari pentru această performanță.

Citește și Dan Petrescu nu mai antrenează până la vară! Ce ofertă l-ar face să se răzgândească”

ofertakyserisporcfr clujal wahdadan petrescuarabia saudita
Italian Open, Tennis, Foro Italico, Rome, Italy – 12 May 2021

Cu cine va face cuplu Simona Halep în proba de dublu feminin, la Jocurile Olimpice

c2fa9afc-7ce2-44ae-b3dc-c11253a66de1

O noua tragedie loveste sportul! Un mare campion a murit!