Omul care o poate salva pe Rapid! ”Când îi sună telefonul, îi sună imnul alb-vișiniu”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 22:56,
rapid buzau

Rapidul este în acest moment într-o situație delicată, cu șanse mici de a prinde play-off-ul Ligii a 2-a pentru promvarea în primul eșalon fotbalistic.

Însă fostul oficial al Rapdiului, Florin Manea, a anunțat că știe cine poate salva formația alb-vișinie. Acesta este sigur că Dani Coman (41 ani) poate ajuta echipa la care a făcut istorie ca jucător să revină acolo unde îi este locul, adică în Liga 1.

Fiul regretatului Nicolae Manea îl recomandă pe actualul oficial de la Astra în detrimentul lui Daniel Niculae, deoarece Dani Coman are de partea sa experiența.

„Dani Coman e rapidist, când îi sună telefonul îi sună imnul Rapidului. A avut o problemă cu galeria, dar s-a trecut peste. El are experiență. Pe Daniel Niculae nu poți să-l compari cu Dani Coman. Niculae abia se apucă de meserie. Uite, cu Răzvan Raț a fost la fel. Primul lucru pe care l-a făcut… m-a sunat pe mine. Angelescu spunea că eu am fost mai mult agent decât director sportiv. Eu l-aș întreba «cu câți directori sportivi ai lucrat până acum?!». Directori sportivi sunt în Italia, pe afară, nu există la noi”, a comentat Florin Manea, conform ProSport.

dani-coman

Florin Manea știe și în ce condiții ar putea reveni el însuși la formația alb-vișinie: „La Rapid nu mă duc în condițiile în care nu mi se dă puterea de a lucra, verificat. Cu clauze intermediare de performanță, pe puncte. Numai așa se poate face treabă la Rapid”, a mai spus Manea pentru sursa citată.

Rapid se află pe locul 11 din Liga a 2-a, cu 27 puncte după 17 etape disputate. În urma eșecului suferit cu Unirea Slobozia, scor 1-2, Nicolae Grigore a fost înlocuit temporar pe banca tehnică de Mihai Iosif.

CITEȘTE ȘI –>> Mesajul tranșant al suporterilor rapidiști: „Plecați cu toții!”

salvareliga 2dani comanliga 1realitatearapidpromovare
iosif

VIDEO | Mihai Iosif, mesaj către conducerea Rapidului: „Sper să se perfecteze transferuri”

dinamo

Vești proaste pentru Dușan Uhrin Jr.! Un jucător de bază ratează pregătirea „câinilor”