„Oracolul din Bălcești” are un nou pariu: „Nicușor Bancu poate să fie vândut cu 5 milioane!” – Ce a declarat fostul șef FRF!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 02 octombrie 2022, ora 13:35,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Nicușor Bancu, fundașul celor de la CSU Craiova, traversează o formă foarte bună în ultima vreme. Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, este impresionat de jucătorul român.

Mai exact, „Oracolul din Bălcești” consideră că Bancu este singurul component al naționalei României care poate pleca pe o sumă mare în străinătate.

„La această oră el este singurul produs de export!”

„Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar la meciul din Finlanda a fost bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaș. A dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziția de fundaș.

A greșit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care știe bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut și cu două milioane, poate să fie vândut și cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Nicușor Bancu se află la CSU Craiova din iulie 2014. În ultimele 4 meciuri ale naționalei României. Bancu a marcat un gol și a oferit 3 pase de gol.

nicusor bancudumitru dragomirliga 1