Ouzounidis, precaut înaintea duelului din Albania: „Adversarii noștri nu sunt slabi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 23:00,
Marinos Ouzounidis, Craiova
Marinos Ouzounidis, Craiova

Oltenii își încep mâine seară parcursul european din acest an, iar deplasarea de pe terenul celor de la KF Laci reprezintă primul test important pentru elevii lui Marinos Ouzounidis! 

CSU Craiova va debuta în turul doi preliminar din Conference League, noua competiție înființată de UEFA. După eliminarea rușinoasă de anul trecut din Europa League, împotriva celor de la Lokomotiv Tbilisi, „juveții” sunt gata să lupte pentru un parcurs cât mai lung în acest sezon european, iar dubla cu Laci este prioritară pentru formația lui Mihai Rotaru.

Marinos Ouzounidis a vorbit la conferința de presă premergătoare duelului din Albania și a ținut să îi atenționeze pe elevii săi. Tehnicianul grec consideră că duelurile cu Laci vor fi dificile și le-a cerut lui Cicâldău&co să fie 100% conectați pentru aceste prime două partide. Totodată, Ouzounidis a adus în discuție și problemele de efectiv cu care se confruntă, asta după ce Vătăjelu, Baiaram și Conte s-au accidentat.

„Va fi un meci dificil cu Laci, fiindcă adversara noastră nu este o echipă slabă. I-am văzut împotriva celor de la Podgorica şi ne-am convins că nu sunt un oponent modest. În Europa toate meciurile sunt dificile, iar dacă nu eşti concentrat şi dacă vom crede că suntem calificaţi fără să jucăm, atunci am face o greșeală uriașă.

Trebuie să ne recuperăm până la ora meciului, să vedem pe cine putem conta, fiindcă avem ceva probleme medicale la echipă, cu Vătăjelu, cu Baiaram, să vedem dacă-l vom putea recupera pe Antoine Conte. Cel mai important în acest moment este să lucrăm în echipă”, a declarat Marinos Ouzounidis, la conferința de presă.

Citește și DOUĂ PLECĂRI DE LA CSU CRAIOVA! CARE A FOST MOTIVUL ȘI UNDE AU AJUNS JUCĂTORII

declaratiilacirealitateaMarinos Ouzounidiscsu craiovaconference league