Ovidiu Burcă îi liniștește pe suporteri! Dinamo își rezolvă problemele financiare

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 16:31,
Dinamo – CSO Plopeni 1-1
Dinamo – CSO Plopeni 1-1

Divizionara secundă Dinamo a remizat în al doilea amical din 2022, 1-1 cu CSO Plopeni, ocupanta locului 2 în Seria 5 din Liga 3.

Nu ne interesează foarte mult rezultatele”, a spus Ovidiu Burcă după meci

Meciul a avut loc tot la Centrul National de Fotbal Buftea, iar CSO Plopeni a deschis scorul prin Viorel Oprea, în minutul 7. Acesta a profitat de faptul că portarul Oncescu și fundașul Bena s-au încurcat, marcând fără probleme.

Dinamo a egalat în minutul 90+1, după un corner, prin fundașul Denis Giafer. În primul amical al anului, Dinamo a remizat cu altă echipă din Liga 3, CS Păulești, 0-0. Pentru echipa bucureșteană urmează amicalul cu Progresul Spartac, programat sâmbătă, de la ora 12:00, pe arena echipei adverse.

La finalul confruntării, tehnicianul dinamovist Ovidiu Burcă a făcut o scurtă analiză a meciului. „Nu ne interesează foarte mult rezultatele, a fost un volum foarte mare de lucru, în condițiile astea ne-am prezentat decent.

Le-am spus și lor, chiar și așa, nu există meciuri amicale și oficiale, încercăm să abordăm la nivelul nostru de pregătire, cu acest grad de oboseală ridicat, toate meciurile la victorie. O repriză am câștigat, alta am pierdut, trebuie să arătăm cum trebuie atunci când trebuie.

Avem problema asta cu terenul, e unul din cele mai bune din București, de aceea preferăm să venim aici, e o problema, încercăm să luăm în considerare în toate aspectele, să facem tot posibilul astfel încât să avem tot lotul valid. Bani este ok, a călcat pe piciorul portarului, vom vedea, cred că este o ușoară entorsă la jucător”, a spus antrenorul, potrivit dinamo1948.club.

Jucătorii au un singur salariu de primit, a dezvăluit Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a vorbit și despre problemele financiare ale roș-albilor. „În momentul de față, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile.

Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniștit. Cred că suntem pe drumul bun. E o campanie de redirecționare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute.

Nu cred că există mari lipsuri, neajunsuri. Suntem într-o procedură de reorganizare financiare. Apasă, e normal, dar ăsta e momentul, trebuie să ne asumăm. Ce putem să facem e să ne antrenăm și să jucăm cât mai bine.

DDB este o plasă de siguranță foarte importantă pentru noi. Ne dă liniște. Apoi, de câțiva ani de zile, a existat această incertitudine la Dinamo, nu este ceva nou. Dar cred că suntem aproape de final cu această stare de incertitudine.

A venit domnul Șerdean, a luat pachetul de acțiuni, dar acum am ajuns într-un punct în care nu mai putem continua așa. Trebuie să găsim soluții. Știu că se dorește să se aprobe acel plan de reorganizare, se vor tăia din datorii”, a spus Ovidiu Burcă.

CSO Plopeniovidiu burca