Patronul Rapidului a dezvăluit suma reală pe care a plătit-o echipa pentru Cătălin Vulturar: ”Ceea ce s-a vehiculat în presă sunt cifre care nu au legătură cu realitatea!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 02 februarie 2024, ora 16:00,
RAPID
RAPID

Rapid se întărește pentru sezonul viitor, aducându-l pe internaționalul român de tineret Cătălin Vulturar de la Lecce.

Transferul nu a fost anunțat oficial, dar jucătorul a ajuns în țară și a confirmat mutarea. Mijlocașul defensiv nu va fi păstrat în lotul pe care-l are la dispoziție Cristiano Bergodi, ci va fi împrumutat la UTA, echipă la care, de altfel, s-a format.

Recent, Victor Angelescu a vorbit despre mutare. Patronul Rapidului a dezvălui suma reală care a fost plătită pentru fotbalist.

”L-am dorit pe Cătălin Vulturar, dar am ales să negociem cu discreție, așa cum cred că ați observat că ne este felul la Rapid. Este un jucător de mare viitor și suntem convinși că am făcut un transfer extrem de reușit.

Aș vrea să fac câteva precizări pentru că în ultimele zile am văzut în presă tot felul de sume vânturate și aruncate. Acele sume nu reprezintă realitatea. Transferul lui Cătălin Vulturar s-a făcut pentru 400.000 de euro, plus un procent de 30% în cazul unui viitor transfer de la noi.

Am lăsat o coadă de 30%. Am plătit 400.000 de euro pentru 70% din Cătălin Vulturar, restul de 30% urmând să revină formației italiene în cazul unui viitor transfer al lui Cătălin Vulturar de la Rapid.

Acestea sunt sumele reale. Ceea ce s-a vehiculat în presă sunt cifre care nu au legătură cu realitatea. Noi am fost mereu transparenți la Rapid și vrem ca totul să fie foarte clar și precis”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Fanatik.