Pe ce stadion va evolua FCSB în Liga 1: ,,E jenant, strigător la cer! Talpan spunea că suntem din Berceni

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 15:15,
FCSB
FCSB

Înaintea debutului noului sezon de Liga 1, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit despre subiectele din jurul echipei ,,roş-albastre”.

Oficialul FCSB-ului a vorbit şi despre arena pe care va evolua echipa în sezonul următor de Liga 1, care va începe, joi, cu meciul contra celor de la FC Botoşani, în deplasare, de la ora 20:30.

Mihai Stoica spune că obiectivul echipei este să joace la Bucureşti, nu în alt oraş ca în finalul sezonului trecut. Acesta spune că după Naţional Arena, FCSB a mai depus cerere să joace şi pe Arcul de Triumf.

,,Să jucăm în Bucureşti, să nu mergem să jucăm la Giurgiu. Dacă înainte eram goniţi că jucau mii de copii pe cel mai mare stadion al ţării, probabil acum vom fi alungaţi că se joacă Dota 2. Am făcut cerere la Arc să jucăm, n-am făcut la Ghencea.

Este jenant, este strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens. Tocmai s-a întâmplat că a pierdut un pilot lada cu scule din avion.

Nu e OK, armata trebuie să facă altceva. Eu am refuzat să semnez petiţia că dacă suntem de acord să se dea foc la bani în continuare, să fie plătiţi cu mii de euro Chipirliu şi Pacionel.

Vrem să jucăm în Bucureşti, suntem o echipă cu sediul în Bucureşti. Nea Talpan spunea să suntem din Berceni. Există cartier Berceni în Bucureşti. Eu îmi doresc să jucăm la Arc. Sunt foarte mari probleme cu accesul spectatorilor pe stadion. Dacă vin 2.000 de spectatori pe 8.000 de scaune e altfel, dacă vin pe 55.000 de locuri nu se vede bine.”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă.

Citeşte şi FCSB, FĂRĂ UN JUCĂTOR DE BAZĂ LA MECIUL CU FC BOTOŞANI: ,,NUMAI NOUĂ NI SE PUTEA ÎNTÂMPLA”

mihai stoicanational arenarealitateastadionliga 1arcul de triumfbotoșanifcsb