Pe cine amenință Conceicao? „S-ar putea să vorbesc, pe viitor!” Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 14 septembrie 2018, ora 18:25,
toni conceicao

Antrenorul lui CFR Cluj nu-și simte postul amenințat înaintea partidei cu FCSB. Ba chiar amenință voalat pe acest subiect. Partida CFR Cluj – FCSB este programată duminică, de la ora 21.00. 

Antonio Conceicao a fost la un pas de demitere. Cel care trebuia să-l înlocuiască, Jose Maqueda, a fost la Cluj, însă, până la urmă, mutarea nu s-a mai făcut.

Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment!”, a spus, misterios, Conceicao, la conferința de presă. „Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniștit pentru că știu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbește de la sine, nu mă interesează speculațiile din mass-media!”, a adăugat el.

Meciul cu FCSB este programat duminică, de la ora 21.00, iar anttrenorul portughez a făcut o comparație între cele două echipe.

Dacă vom învinge vom fi din nou pe primul loc. FCSB e o echipă cu 2-3 soluții pe fiecare post, în timp ce la noi continuă procesul de recuperare. Din punct de vedere ofensiv au o calitate uriașă, dar vom încerca să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut în ultimele jocuri„, a mai declarat Conceicao, potrivit Digisport.

declaratii conceicaoderbicfr cluj fcsbamenintariconceicaoliga 1
Luis Suarez bite

EURO 2020 VIDEO | Luis Suarez e istorie! Cine l-a urmat și și-a mușcat adversarul în Franța – Germania

germania franta profimedia

EURO 2020 | VIDEO | Franţa – Germania 1-0. Un autogol a făcut diferenţa