VIDEO | Pițurcă, scurt pe doi! Pigliacelli nu mai are viață la Craiova. Mesajul clar al tehnicianului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 13 decembrie 2019, ora 18:02,
victor piturca universitatea craiova
victor piturca universitatea craiova

Nu mai e loc de împăcare între Victor Pițurcă și Mirko Pigliacelli. Antrenorul oltenilor a recunoscut că nu-l vrea la echipă, iar portarul italian este ca și plecat din Bănie.

Pițurcă a dezvăluit într-o conferință de presă că Pigliacelli nu va mai reveni la prima echipă a Universității Craiova. Cel mai probabil, italianul va pleca în pauza de iarnă.

Pigliacelli craiova

„Am avut o discuţie cu el alaltăieri, dar va fi mai dificil pentru el să mai revină în lot. Oricum, nu mai vreau să revin asupra acestui subiect”, a spus Victor Piţurcă.

Conflictul dintre „Piți” și Pigliacelli a apărut după meciul de campionat cu Hermannstadt cânt fostul antrenorul l-a trimis pe italian la echipa a doua, fiind nemulțumit de modul în care acesta se pregătește.

Oltenii ar dori să-l aducă la echipă pe Alexandru Greab (27 de ani), portarul Chiajnei, și conform informațiilor apărute în presă, mutarea se va parafa în pauza de iarnă.

• 63 de meciuri are Mirko Pigliacelli în tricoul Craiovei, acesta a reușit să și marcheze o dată, din penalty, într-un meci din Liga 1, cu FCSB
• 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Mirko Pigliacelli, conform transfermarkt.com

Citește și • Oficial! Jucătorul care e istorie pentru Dinamo! Mesajul fotbalistului pentru fanii ”câinilor roșii”

craiovapigliacellivictor piturcaliga 1universitatea craiovapiturcaMirko Pigliacelli