Presa din Anglia, laude la adresa lui Radu Drăgușin: „Demonstrează ce caracter are”

Articol de Dan Istratie - Publicat miercuri, 14 februarie 2024, ora 10:00,
Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Presa din Anglia l-a lăudat pe Radu Drăgușin pentru modul în care a sărbătorit ultima victorie a lui Tottenham, scor 2-1, cu Brighton, în runda #24 din Premier League.

„Momentul cu Radu Drăgușin în prim-plan a demonstrat de ce Tottenham este în creștere cu Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el în ultima lună.

Radu Drăgușin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună. În ciuda progresului său rapid de la Genoa și a laudelor primite, Drăgușin știe că transferul este un pas mare și că va avea nevoie de un timp de adaptare.

Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul și a folosit 3 fundași în momentul în care l-a introdus pe teren a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League.

Drăgușin este foarte fericit în acest grup și se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în fața celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului.

Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăgușin și ceea ce construiește Ange Postecoglou aici”, au scris jurnaliștii de la Football London.

radu dragusin