SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Presa din Kazahstan, în extaz după ce Şahtior Karagandî a eliminat-o pe FCSB: „Am fost mai puternici”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 29 iulie 2021, ora 19:51,
ȘAHTIOR
ȘAHTIOR

Presa din Kazahstan a reacționat după, ce Şahtior Karagandî a eliminat-o pe FCSB, în turul secund al preliminariilor Conference League.

Meciul a fost extrem de plictisitor, cu puține momente periculoase de poartă. Unul din ele a fost atunci când am expediat un șut de la distanță, iar portarul Andrei Vlad a scăpat mingea, iar Gabyshev a ajuns primul la ea.

După pauză, FCSB a început să preseze, dar nu a avut succes. Șahtior a mai avut șanse, dar Florinel Coman, care a intrat bine în repriza secundă, a pătruns în centrul careului și l-a învins pe Shatskyiy. Timp mai era, iar Tattybaev a adus meciul în prelungiri, iar apoi la loviturile de departajare, acolo unde kazahii au fost mai puternici„, a scris publicația kazahă Sports.

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Citește și ȘAHTIOR KARAGANDY – FCSB 2-1 (5-3 DUPĂ LOVITURI DE DEPARTAJARE). VICECAMPIOANA ROMÂNIEI, ELIMINATĂ DIN EUROPA DE KAZAHI

 

fcsbkazahstansahtiorefotbalrealitatea