Preşedintele Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep! Ce alte nume de seamă sunt aşteptate la eveniment

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 18:35,
Simona Halep şi preşedintele Klaus Iohannis
Simona Halep şi preşedintele Klaus Iohannis

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (29 de ani) se căsătorește mâine, 15 septembrie, cu iubitul ei, Toni Iuruc (42 de ani).

Evenimentul va avea la clubul Fratelli din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

La cununia civilă dintre cei doi îndrăgostiţi ar fi fost invitat şi preşedintele Klaus Iohannis, informează Telekomsport. Pe lângă invitaţi de seamă ca Ilie Năstase sau Ion Ţiriac, la petrecere ar putea lua parte şi preşedintele României. Rămâne însă de văzut dacă şeful statului îşi va face apariţia la eveniment.

Vor fi aproape 300 de invitaţi. Jucătoarea de tenis îşi va schimba numele, urmând să preia numele soţului. În acte, Simona va apărea cu numele Halep-Iuruc. Jucătoarea de tenis le-a transmis invitaţilor ca la evenimentul de mâine să nu vină cu telefoanele mobile sau alte dispozitive de înregistrat.

Aceasta le-a solicitat, de asemenea, să nu apară la eveniment cu cadouri sau anumite daruri în bani.

Nunta va avea loc în 2022, la o dată care va fi stabilită ulterior. Halep va mai juca anul acesta la trei turnee de tenis: Indian Wells, Moscova și Cluj.

Simona Halep – US Open. Foto: Profimedia
tenisklaus iohannisrealitateasimona halepToni Iuruc