Rapid abia așteaptă perioada de transferuri: „Avem un grup puternic, dar ne vom întări”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 09:51,
Antonio Sefer
Antonio Sefer

Aflată pe locul 3 în Superligă, cu șanse reale de a prinde play-off-ul Rapid așteaptă perioada de transferuri pentru a se întări.

Rapidul o să se întărească”, a dezvăluit delegatul Ionuț Voicu

Actualul delegat al Rapidului, Ionuț Voicu, a făcut cunoscut că oficialii grupării vor să aducă minimum un jnucător de sub 21 de ani, în contetul în care Antonio Sefer nu mai este în formă, iar Ștefan Pănoiu nu a confirmat.

În plus, din sezonul viitor, Sefer nu se va mai încadra în regula Under-21. „Rapidul o să se întărească, este normal, este de natura oricărei echipe să se întărească. Noi avem un grup puternic la acest moment, dacă se vor face transferuri, vor fi făcute cu calm, cu cap, așa cum a fost și până acum.

Avem copii de la Academie, buni. Ignat este foarte bun, avem un copil de 16 ani, Gheorghe. O să ne gândim foarte bine la ce avem nevoie și cu siguranță o să facem transferuri. Este, într-adevăr o problemă cu jucătorul under, trebuie rezolvat această lipsă.

Cluburile știu și ele asta și cer niște sume mari. Am încercat să aducem un astfel de fotbalist, dar nu puteam onora pretențiile lor. Nu apucă să demonstreze nimic și tu solicți ceva exagerat. Dar fiecare club are politica lui, nu judec eu”, a declarat Voicu, conform playsport.ro.

Fostul fundaș anticipează că nu va pleca nimeni din lotul antrenat de Adrian Mutu. „Din ce știu Horațiu (n.r. – portarul Horațiu Moldovan) nu are nicio ofertă, dar asta nu ar fi o problemă, aș vrea ca toți jucătorii să aibă oferte, ar însemna că au crescut.

Dacă jucătorii noștri sunt urmăriți, înseamnă că au valoare, iar asta este un lucru bun”, a încheiat oficialul Rapidului.

ionut voicusuperligaantonio sefer