„Rapidul va domina fotbalul românesc cel puțin 10 ani de acum înainte!”-Previziune despre formația din Giulești!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 19 februarie 2024, ora 11:01,
Rapid
Rapid

FCSB este prima clasată în Liga 1, însă Rapid luptă pentru a detrona liderul. Giuleștenii nu renunță la titlu.

Gigi Răducanu „Corsicanu”, fostul lider de galerie al Rapidului, consideră că echipa sa de suflet va domina Liga 1 pentru următorul deceniu. Iată ce a spus despre trupa pregătită de Cristiano Bergodi.

„Rapidul va domina fotbalul românesc cel puțin 10 ani de acum înainte!”

„Eu sunt foarte, foarte sigur că Rapidul va domina fotbalul românesc cel puțin 10 ani de acum înainte după cum organizează clubul domnul Șucu și ce proiect are. După cum decurg lucrurile o să fie greu să ne mai prindă cineva. Nu e însă nicio presiune pe umerii nimănui. Nu va fi niciun capăt de țară dacă nu luăm titlul de anul ăsta. Important e că s-a creat o echipă competitivă și la anul o să câștigăm detașat campionatul, n-o să mai avem nicio problemă. Anul viitor vom fi campioni cu mult înainte de finalul campionatului. E părerea mea.

Am avut norocul de la Dumnezeu să vină un patron precum domnul Șucu. Mă bucur că un astfel de om a ajuns în Giulești. Rapidul de azi arată mai bine decât cel din era Copos. Dan Șucu a făcut lucrurile treptat și inteligent. S-a implicat foarte în centrul de copii și juniori și pe viitor o să vadă toată lumea că Rapidul o să arate ca un club din Occident. O să se vadă beneficiile în cel mai scurt timp. Noi o să avem în fiecare an 2-3 jucători promovați la prima echipă”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru cei de la Fanatik.

Rapid a câștigat 5 din 5 meciuri oficiale până acum în 2024 și ocupă locul 2 în Liga 1, cu 48 de puncte.

rapid