Răzvan Lucescu, din ce în ce mai aproape de noua echipă! Presa din străinătate anunță ultimele detalii

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 08:31,
lucescu-savvidis

Fostul selecționer al României, Răzvan Lucescu, este liber de angajament în momentul de față după despărțirea de arabii de la Al Hilal!

Răzvan Lucescu a fost demis de arabii de la Al Hilal, după un parcurs modest în actualul sezon. Aflat în vacanță în această perioadă, antrenorul român nu duce lipsă de oferte însă. După ce s-a vehiculat că ar prelua Parma sau Fenerbahce, Lucescu junior nu a semnat până la urmă cu nicio echipă, dar conform ultimelor informații se pare că este tentat să înceapă un nou proiect din această vară.

Astfel, potrivit publicației sport24.gr, tehnicianul român în vârstă de 53 de ani are șanse tot mai mari să semneze cu AEK Atena, formație cu care nu se află însă în cele mai bune relații. Răzvan Lucescu este dorit din nou în țara elenă de către Dimitris Melissanidis, patronul echipei din capitala Greciei, astfel că acesta ar fi stabilit deja o întâlnire cu fostul selecționer. Această variantă este una foarte controversată în acest moment, deoarece Lucescu junior a fost protagonistul unui episod nefericit în anul 2018.

lucescu

Concret, antrenorul român a acuzat Federația din Grecia că a complotat la triumful celor de la AEK Atena, care a câștigat titlul după ce PAOK Salonic, echipa pe care Lucescu o antrena în acel moment, a pierdut două meciuri la masa verde în finalul campionatului și astfel a ratat clasarea pe prima poziție.

„Nu îmi pasă de Olympiakos și de AEK, eu am încercat să dau totul în acest an, dar ne-au furat! Mulți spun că iau droguri sau că exagerez. Le promit că le voi aminti mereu că ne-au furat, pot să mă facă prost”, spunea Răzvan Lucescu, în urmă cu trei ani.

De-a lungul carierei de antrenor profesionist, tehnicianul român a mai pregătit echipe precum FC Brașov, prima reprezentativă a României, El-Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi, PAOK Salonic și Al Hilal.

Citește și Răzvan Lucescu, despre posibilitatea de a o pregăti pe Parma: ,,Pentru un tehnician, să antreneze în Italia este un vis”

realitatearăzvan lucescugreciaantrenoraek atena
euro 2020 minge

EURO 2020 | Cum arată programul partidelor de azi

Dinamo bucurie

Dezvăluire fabuloasă despre un fost jucător al lui Dinamo: ,,Dormea gol”