Reacția căpitanului Camora după eșecul din derby-ul cu FCSB: ”Nu am nicio explicație, nu am ce să să zic”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 00:33,
camora cfr cluj

CFR Cluj s-au întâlnit în capul de afiș al rundei cu numărul 28 din Liga 1. Campioana a suferit cel mai drastic eșec din acest sezon, 0-3.

Căpitanul ardelenilor, Mario Camora (34 ani) a recunoscut după meci superioritatea de care a dat dovadă FCSB și greșelile individiuale făcute în apărarea CFR-ului, care au schimbat soarta partidei. Totuși, a explicat că presatația dezamăgitoare din această partidă nu afectează obiectivul final, acela de a câștiga campionatul.

”A fost numai un meci, o zi proastă pentru noi toți. Trebuie să ridicăm capul pentru că nu s-a întâmplat nimc, sunt doar trei pruncte în față. Trebuie să continuăm să lucrăm și să vedem în play-off ce se întâmplă mai departe.

Nu am intrat bine în meci, nici măcar în 11. Greu de explicat, nu am nicio explicație, nu am ce să să zic. Și eu am greșit, dat azi suntem supărați și de mâine trebuie să ne revenim că avem multe meciuri până la final, iar obiectivul nostru este în continuare să luăm campionatul.

Eu am crezut că Arlauskis ajunge la minge, dar l-a lovit pe adversar. Este un jucător cu multă experiență, cu siguranță va trece repede peste moment.

 

 

Cu 11 tot timpul e un meci echilibrat între noi, cu 10 normal că e mai greu și azi au fost superiori, clar superiori. Noi trebuie să lucrăm, să nu mai facem aceste greșeli individuale și avem două meciuri pe care vrem să le câștigăm. E bine că vine pauza, că recuperăm jucătorii importanți care au avut covid. S-a văzut azi că nu am jucat cu niciun vârf adevărat”, a declarat fundașul stânga al campioanei după meci.

CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu 60 puncte acumulate în 28 etape. Rivala FCSB și-a consolidat poziția de lider, cu 63 puncte.

CITEȘTE ȘI –>> Alex Chipciu, după înfrângerea lui CFR în derby-ul cu FCSB: ,,Rezultatul e meritat la ce am arătat în seara asta”

cfrcamoraliga 1derbyfcsbrealitatea