Reacția lui Dan Petrescu după ce a primit cartonaș galben la meciul contra Chindiei: ”L-am pus pe Bilașco să-i facă poză la genunchi.”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 05 decembrie 2022, ora 16:34,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu a făcut o serie de declarații după ce arbitrul i-a acordat lui Claudiu Petrila un cartonaș galben, în minutul 68, în timpul meciului de duminică contra Chindiei Târgoviște, pentru simulare.

El a spus că a fost vorba, de fapt, despre un fault și l-a pus pe Bilașco să îi facă poză la genunchi. De asemenea, Petrescu a declarat că din cauza cartonașelor galbenele poate fi suspendat, iar acest lucru îi va aduce înfrângeri.

”Am primit (n.r. galben), pentru că Petrila când a luat galben, l-am pus pe Bilașco să-i facă poză la genunchi. A fost faultat. Și tu ai galben pentru un fault… nu știu dacă a fost în careu, dar cred că a fost în careu și apoi i-a dat galben pentru simulare.

Apoi la penalty-ul pe care l-am primit, n-am înțeles de ce nu se duc mai repede la VAR. Se duc, studiază și gata. Dacă a fost fault, dai fault, nu? Dar nu-mi place să iau prea multe galbene, pentru că voi fi suspendat și ar fi păcat, pentru că atunci când am lipsit am pierdut.

Cred că port noroc echipei și ar fi bine să fiu pe bancă. N-am înțeles la faza lui Petrila, dacă a fost în careu sau nu”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

chindiacfr clujclaudiu petriladan petrescu