Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău după ce Dan Nistor a spus ”m-am bătut cu Chipciu în vestiar”

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 19:54,
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

 

Dan Nistor a făcut show la flash-interviu la începutul lui februarie, în urma remizei Universitatea Craiova – ”U” Cluj 2-2.

Antrenorul ardelenilor a precizat că nu a existat un conflict între cei doi și s-a limitat să spună că Dan Nistor e un tip mai glumeț și că cei doi, în fapt, sunt foarte buni prieteni.

”Nu există așa ceva (n.r. un conflict în vestiar între Dan Nistor și Alex Chipciu), nici nu a fost vorba de așa ceva. Îl cunoașteți foarte bine pe Nistor, face anumite glume. Mi se par firești astfel de declarații, nu putem fi tot timpul într-un șablon.

Ei sunt foarte buni prieteni, nu se întâmplă așa ceva. Se înțeleg foarte bine, sunt lideri în teren, în vestiar. Avem încredere în toți jucătorii, avem un lot echilibrat. Sigur, ca în orice echipă, când lucrurile nu merg, apar și discuții mai aprinse, dar sunt lucruri normale.

Nu s-a ajuns așa departe și nu se va ajunge, pentru că e un grup format din oameni responsabili, serioși și știu ce au de făcut”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit DigiSport.

ioan ovidiu sabaudan nistoru cluj