SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Reacția lui Marcel Pușcaș, după eșecul cu FCSB: „Am făcut scrisoare către CCA!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 10:20,
Marcel Puşcaş
Marcel Puşcaş

Președintele celor de la FC U Craiova 1948 a oferit prima reacție după jocul de aseară, pierdut la limită de elevii lui Adrian Mutu, pe teren propriu!

Oltenii au bifat un nou joc fără victorie în Liga 1, iar duelul cu FCSB a fost decis printr-o lovitură de la 11 metri, contestată puternic de alb-albaștrii. Marcel Pușcaș a mărturisit că i s-a părut ciudată decizia arbitrului de a dicta penalty, însă nu crede că există interese pentru ca FC U Craiova să fie dezavantajată în mod intenționat.

Oficialul „leilor” consideră că acesta este nivelul arbitrajului românesc și a ținut să scoată în evidență faptul că este din ce în ce mai multă nevoie de sistem VAR.

”Aşteptam puţin mai mult, FCSB e o echipă bună, nu m-au impresionat ei, nici ai noştri. Să vedem ce paşi urmează pentru noi. N-am fost grozavi azi, n-a fost un meci plăcut. Nu pot trece peste arbitraj, nu-mi place să-l invoc, dar trebuie. A fost o decizie ciudată la penalty, apoi la un cartonaş galben, al doilea.

Apoi, la minutele de prelungire, se impuneau şapte sau opt minute. Nicidecum trei minute. Toate au dus la rezultatul care a fost. Sper să ne revenim şi să evoluăm mai bine de la meci la meci. Creţu a zis că trebuie să fii şi şmecher: Da, doar că şmecheriile altor jucători de la alte echipe se văd asupra rezultatelor noastre.

Nu acuz arbitrajul, în primul rând jocul nostru nu a funcţionat. Se adună, au fost trei meciuri în care am suferit din cauza penalty-urilor date aiurea. Am făcut scrisoare către CCA, nu ştiu ce mai putem face către CCA, putem face încă 7.000 de scrisori către CCA. Problema e… Nu cred că e o conspiraţie împotriva echipei noastre, doar ăsta e nivelul arbitrajului românesc în momentul de faţă. Sper să apară şi acest VAR. Toţi suferim din cauza arbitrajului slab”, a declarat Marcel Puşcaş, citat de Telekom Sport.

Citește și VIDEO | GALERIA LUI FC U CRAIOVA, GEST NEAȘTEPTAT PENTRU ADI MUTU! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ EȘECUL CU FCSB

fc u craiovaliga 1marcel puscasfcsbdeclaratii