Remarca făcută de Bonetti după un nou succes pe banca dinamoviștilor: „Cheia este calitatea jucătorilor”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 03 august 2021, ora 01:08,
Sursă foto: Digi Sport
Sursă foto: Digi Sport

Antrenorul lui Dinamo și-a lăudat fotbaliștii pe care îi pregătește după prestația lor în fața ilfovenilor lui Ilie Poenaru. 

Roș-albii au câștigat pentru a doua oară după ce au fost conduși de adversari în acest debut de stagiune.

„A fost un meci de calitate când ai mulți jucători tineri poți câștiga. Cheia este calitatea jucătorilor, care încep să înţeleagă că trebuie să joace ca o echipă adevărată. Nu trebuie să aibă complexe în situații de genul ăsta. Trebuie să o luăm pas cu pas, este posibil să mai și creștem mai ales în ce privește capacitatea fizică. Trebuie să lucrăm în fiecare zi și pe urmă vedem ce se întâmplă.

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

În primul rând victoria este pentru suporteri și apoi pentru jucători. Sunt foarte fericit pentru ei, trebuie să câștige încredere și este foarte bine pentru noi că vin aceste victorii. Avem câțiva jucători cu experiență și Sorescu este unul dintre ei. Poate face diferența, poate juca pe mai multe poziții, dacă va rămâne cu noi va fi cu atât mai bine. Dar el poate face trecerea spre un campionat puternic din Europa”, au fost cuvintele italianului după ultimul fluier din Groapă. 

Fanii lui Dinamo speră ca miracolele reușite de echipă în mandatele trecute cu Dario Bonetti antrenor să poată fi repetate la altă scară și acum. În 2009, italianul era pe bancă la celebrul meci de la Liberec când Dinamo a ajuns în grupe cupă o victorie încredibilă în Cehia, la loviturile de departajare. Trei ani mai târziu cu Bonetti antrenor câinii au câștigat Cupa României și Supercupa României. Victoria din această seară poate fi un cadou pentru tehnicianul peninsular care va împlini 60 de ani pe 5 august.

CITEȘTE ȘI –>> SORESCU, DEZAMĂGIT DUPĂ CE A FOST DIN NOU EROUL „CÂINILOR”: „EU SUNT DINTRE CEI CARE NU ȘI-AU PRIMIT BANII”

dinamobonettiacademica clincenirealitateavictorieconcluzii