Rică Răducanu: „Am fost dat afară de la Clubul Sportiv Municipal București!”. Primarul Nicușor Dan, gest umilitor la adresa fostului portar român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 15:24,
Rică Răducanu
Rică Răducanu

Rică Răducanu, fostul mare portar român, a avut parte recent de un episod nefericit. Acesta a povestit cum a fost dat afară de către primarul Nicușor Dan.

Mai exact, Rică Răducanu lucra la CSM București. Acesta nu cunoaște motivul adevărat din spatele deciziei șoc, dar bănuiește ce s-ar fi întâmplat de fapt.

„Am ajuns în fața lui Nicușor Dan, primarul a bâjbâit!”

„Puțină lume știe, dar în urmă cu câteva luni am fost dat afară de la Clubul Sportiv Municipal București. Mi s-a spus doar că nu pot avea și pensie, și salariu. Am făcut un pas în spate, dar am cerut să vorbesc și cu directorul general, Gabi Szabo, încă, în acea perioadă de început de an, dar și cu primarul general. Cea dintâi mi-a sugerat să merg la Rapid, să cer un post, ceva, că doar la clubul feroviar am cunoscut gloria ca sportiv, nu?

Când am ajuns în fața lui Nicușor Dan, primarul a bâjbâit ceva explicații vizavi de cazul meu. Am plecat din biroul său cu senzația că habar nu avea de ce fusesem dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine! Că toți avem tot felul de cunoștințe și de obligații!”, a declarat Rică Răducanu, potrivit Playsport.

Ajuns acum la vârsta de 76 de ani, fostul portar a jucat la Rapid între 1965–1975, unde a acumulat 233 de apariții între buturi, iar sub sub „tricolor” , acesta a bifat 61 de selecții.

#csmrapid#ricărăducanu#nicușordan