Ritualul aplicat de Gigi Becali în vestiarul FCSB-ului: „A venit și ne-a dat cu mir pe frunte”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 18:06,
Gigi Becali
Gigi Becali

Ionuț Rada a povestit cum a fost perioada pe care a petrecut-o la FCSB, unde a jucat între iulie 2007 și ianuarie 2010, cu o scurtă experiență avută și la CS Otopeni.

Fostul fundaș a rememorat un episod care l-a avut în prim-plan pe Gigi Becali, întâmplat înaintea unui meci cu BATE Borisov din preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2007-2008.

Acesta a povestit că patronul echipei i-a dat cu mir pe jucători în vestiar pentru a-i motiva pentru respectiva partidă. Metoda a funcționat, iar gruparea ”roș-albastră” a câștigat ”dubla” cu formația din Belarus, scor 4-2 la general, și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali aprinde spiritele înaintea jocului cu CFR: „Vom lua titlul!”. Marea speranță a patronului de la FCSB

În acel sezon, FCSB a fost în grupa H, pe care a terminat-o pe ultimul loc, cu doar un singur punct, în spatele celor de la Arsenal, Sevilla și Slavia Praga.

„Era tipul de patron care își dorea tot ce era mai bun pentru jucătorii lui, pentru clubul său. Începând de la partea financiară, n-au fost niciodată probleme în perioada aceea. Au fost salarii importante, condiții de antrenament, deplasare, cantonament. Erau la cel mai înalt nivel.

Venea în vestiar, glumea. Mi-aduc aminte că la play-off-ul Champions League cu BATE Borisov a venit înainte de meci și ne-a dat cu mir pe frunte să avem noroc în timpul meciului. Băga alunecări, glumea, era o relație frumoasă jucător-patron”, și-a amintit Ionuț Rada, pe contul său de TikTok.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali se amuză pe seama transferului lui Budescu la Sepsi: „Nici play-off-ul nu o să-l prindă!”

Ionut Radagigi becaliliga campionilormirfcsb