România lui Mutu, lăudată de Marcel Răducanu: „Îmi plac acești copii, au mai multe șanse decât naționala mare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 30 martie 2021, ora 15:27,
Romania u21

Reprezentativa de tineret a României, condusă de Adrian Mutu, va juca în această seară ultimul meci din cadrul grupei A de la EURO 2021!

“Tricolorii” mici sunt foarte aproape de a face din nou un meci istoric și de a obține o nouă performanță după cea din Italia. România U21 vrea să își ia revanșa în fața Germaniei, echipă care a eliminat selecționata condusă de Rădoi la acea vreme din semifinalele EURO 2019. Acum, elevii lui Adrian Mutu vor să izbutească accederea în următoarea fază a turneului final din acest an și să confirme evoluțiile remarcabile din primele două partide ale grupei.

Fostul internațional român, Marcel Răducanu, a vorbit despre naționala de tineret condusă de „Briliant” și este de părere că actualul lot al „tricolorilor” arată destul de bine. Răducanu, un expert al fotbalului german, a rămas impresionat de atitudinea puștilor lui Adrian Mutu și consideră că echipa U21 a României are șanse mai mari de a trece de grupe decât prima reprezentativă în drumul spre Mondial.

raducanu despre nationala lui mutu

„E așa o conjunctură…Echipa noastră are patru puncte, nemții la fel, iar olandezii două puncte și dacă ei în bat pe unguri fac cinci puncte. Dacă noi pierdem cu Germania s-a terminat! Deci nu au voie să piardă cu Germania! Se pot încurca lucrurile.

Să sperăm că nu ne bat…cu toate că au o echipă bună! Noi trebuie să ne gândim doar la noi, să ne facem jocul, să le punem probleme, cum am făcut și în trecut. România trebuie să joace agresiv, compact! Îmi plac ăștia mici cum evoluează, sunt patru – cinci care ar fi fost și-n echipa mare.

Îmi plac acești copii! Au atitudine, sunt foarte disciplinați în joc, îl au pe Ciobanu, care bate foarte bine lovituri libere. Șansele lor de a trece de grupe sunt mai mari ca ale României de a se califica la Mondial!” a declarat Marcel Răducanu, potrivit ProSport.

Citește și “Tricolorii” mici, gata să facă meciul vieții! Echipele probabile în România U21 – Germania U21

euro 2021adrian muturealitateameci Germaniadeclaratiimarcel raducanuromania u21
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal